• Product Afmetingen Aantal Totaalprijs Wijzig Verwijder
  • U heeft (nog) geen producten in uw winkelwagen. Voeg één van onze kussens toe om verder te gaan.
Totaalprijs incl. BTW met € korting ex. BTW

Betaalmogelijkheden

Betalen met iDEAL

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen, omdat het systeem u direct aan uw internet bankierprogramma koppelt. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Aangesloten banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS Bank, SNS Bank en SNS regio Bank.

Betalen met PayPal

Met het internationale real-time betaalsysteem PayPal kunt u op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier via een e-mailadres betalingen online ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. Ga naar de website en maak uw PayPal account aan.

Betalen met een bankoverboeking

Ook met een bankoverboeking kunt u via uw eigen bank betalen. Dit kan noodzakelijk zijn voor betalingen vanuit het buitenland, dus i.v.m een IBAN-nummer en BIC-code. Het kan 3 tot 4 werkdagen in beslag nemen voordat uw betaling verwerkt is.Zodra Tuinkussen.nl uw betaling heeft ontvangen zullen wij de order in produktie nemen.